Hem passat 5 setmanes bé, vigilant i anant amunt i avall amb les rutines diàries. Al matí, ben d’hora, encara a la fresca, córrer per trobar les guilles joves i els cabirols despistats. Com que no pots córrer gaire ràpid, quan ens acostem al revolt del camp llarg, ens mires a la Z. i  a mi i ens marques que anem a poc a poc, sense fer soroll. Surts primera del revolt i empaites fins a la mort, marges amunt amb tota l’ànima. Tornem poc a poc i la Z et deixa guanyar per arribar a casa. Aixì ho hem fet cada dia al matí.

A la tarda després de tirar la pilota a la Z i d’anar a arreglar l’hort, hem marxat cada dia fins el prat i t’estiraves, seriosa, i jo seia al teu costat i ens estàvem quiets, amb silenci, escoltant els ocells i veient caure el sol. I així, entre pastilles de Predicox hem passat el mes de maig.

foto 1

La calor ha arribat de cop, amb el juny, i has començat a patir més del compte. Fins avui que al matí ja no podies més i t’he dit que ens esperessis i t’has assegut mentre marxàvem corrent amb la Z. Quan hem tornat eres allà, quieta i més coixa del compte i hem arribat caminant a casa.

foto 2

A la tarda, quan hem arribat amb la Geo ja no podies caminar, et fa mal l’esquena, i tens tota la part esquerra dolorida i no et pots aixecar sinó t’ajudo. T’he posat el matalàs a fora i ara encara hi ets. Crides de tant en tant, als senglars o a les guilles que jo no sento i la Z s’estira al teu costat i et fa petons.

foto 4

I ara he trucat a la Bet i demà vindrà el veterinari a veure què podem fer perquè estiguis millor. I avui, més que no pas fa un mes, estic trist i m’adono que ara si que et trobaré molt a faltar.


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes:

Temps


Afegeix un comentari