Divendres. Ben d’hora ben d’hora anar cap a Barcelona per no entendre res. Trobar-me sol i reflexionar cap cot. Fugir de Barcelona per arribar tard a totes les cites ineludibles hagudes i per haver. Agafar la Z. i la C i portar-les a casa la Bet. Deixar-les empipades, ofeses i jo, ara si, alliberat.

Cap de setmana a Cadaqués. Amics, 40 anys, música, dies grisos i estona per anar a córrer. Canalla, en Durell, l’olor de mar i tot ennuvolat.

Cadaqués

Autor fotografia: Julen


L’infern de travessar Olot un divendres a les 20h, perdre el temps i aquest fred que diu que ja ha arribat la primavera… Carreteres de quan érem petits però amb cotxes d’ara. Arribar a Cadaqués i escoltar de lluny, Capitalismo Foraneo de Gotan Project. Petons i petons, abraçades i mirades de reüll.

Dissabte. Després de dormir poc o molt poc, vestir-me per anar a córrer. Agafar el camí cap a Cap de Creus, i entre boira i fred, i a ritme de Maron Town córrer tot cercant la fi, l’infinit, ulls clucs, la respiració alterada, els 40 anys que s’acosten…

Crits de nens, inflables, cerveses, en Durrell amunt i avall, una bicicleta elèctrica i aquest vent que empeny les onades cap a la platja.

Diumenge. Després de la cursa de rigor fins el far de cap de Creus, tornada intempestiva i plujosa. A recollir la C. i a dormir com feia dies que no ho feia. El llibre “Retorn a Killybegs” de Sorj Chalandon em fa entusiasmar altre cop amb el periodisme, amb la feina, la setmana que hem presentat Catorze, magazín cultural que dirigeix l’Eva Piquer.

PD.- Vaig veure que ploraves i vaig mirar cap a una altra banda. Queia el poc sol d’aquests dies i s’acabava el cap de setmana.


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: , , ,

Temps


Afegeix un comentari