Aquests dies hem estat preparant la terra, el jardí i l’hort. S’ha acabat l’hivern i totes les plantes rebroten. Amb el pare hem plantat un cirerer i una figuera, al marge de casa cap al camp primer. Queden arrecerats i fan bonic.

Setmana d’anar amunt i avall, de veure els Premis Enderrock a Girona a sopar al Koi Shunka el divendres. D’escoltar la Troba Kung Fu a prendre una copa al Bar Pastis. Dies d’anar a dormir tard i aixecar-se adormit.

Autor fotografia: Yury Ostromentsky

Dies de mal humor i empipades via whats app. Dies de sol i poca alegria. Dies de més música, com abans.

PD .- Passa el temps. La frustració ens fa estar més crispats? Aquesta crisi?  les coses que ja no farem? veure com s’esmuny el temps per entre els dits? Què et passa?


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: ,

Temps


Afegeix un comentari