Ahir dia fred i trist. Córrer ben d’hora tot escoltant música a l’Iphone mentre la pujada és fa llarga i pesada.Un cop a dalt, respirar, esbufegar, obrir els pulmons, somiar.

18095734_3d1b6da1fb_z

Cap al tard anar al cine a veure la terrible Zero Dark Thirty  i entendre un xic la polèmica (contradicció) dels darrers dies als EUA de si la pel·lícula justifica o no els “interrogatoris reforçats” . Sortir-ne confós i una mica impactat. Caminar sense gaire esma pels casc antic de Vic, comença a ploure.

Arribar a casa per acabar de llegir “El lado oscuro de la red” del periodista de la BBC Misha Glenny i endinsar-me al món dels hackers, el ciberespai, les màfies digitals… es fa tard, les gosses dormen a baix, el despertador  a punt per tornar a començar la roda, córrer, pluja, fred..

PD.- Em cal temps per escriure (t). L’insomni em persegueix. Somio que plores.

 


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: , ,

Temps


Afegeix un comentari