Poques coses millor que siguem dissabte i que ahir vespre després d’escoltar música via Spotify una bona estona hagi donat pas a aquest matí. Ben d’hora, ben d’hora marxar a córrer amb la C. i la Z. nervioses, despertes, amb ganes de jugar. Començar com cada dia de cada dia, cara amunt, les vores furgades pels senglars i aquest cel gris que ens avisa tempesta. Ja de tornada, les primeres tronades, gotes grosses que ens mullen i ens marquen el camí. Les gosses que em miren i que acceleren el pas mentre se senten més trons, més a prop. Una ploguda intensa, justa per mullar-te (fins) l’ànima, una esprintada i casa.

Poques coses millor que una dutxa amb aigua calenta, el cafè que encara fumeja, les gosses dormint plàcidament al sofà, a la penombra encara, d’aquest dia gris. Sento com plou mentre escric i poso música. Poques coses millors que llegir els diaris on posa el que el món s’acaba, Espanya es trenca i la prima de risc no descansa.

PD.- I tu lluny, lluny… de tot i de tothom.


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: , ,

Temps


Afegeix un comentari