Cau el sol i recordo els dies de cotxe i el sud de França: Arles, Avignon.. El mar trist, era novembre, llibres de poesia i feina per fer. Dies freds i els colors de tardor ens acompanyaven per les passejades de mitja tarda. El meu pare que em trucava al mòbil i Van Gogh omnipresent ens perseguia per les cantonades de carrers estrets, de restaurants surrealistes i de músics tronats. Al vespre un tractant de cavalls que et volia fer ballar, una cervesa calenta i les hores petites per anar a dormir recitant Jose Hierro, “Pensaba que sólo habría sombra, silencio, vacío…”

Avui mentre passejava les gosses trobava a faltar el mar i la tramuntana que ens empenyia a cap dins, cap dins… Una sortida? França o el mar de l’adolescència?. Ahir a cine a veure “Margin Call“, per entendre un xic més on som ara. On som?

PD.- Aquests dies gairebé no tinc temps per escriure (‘t).

“Am justified in transcience, fleeing

under the constant wonder of your eyes”

Hart Crane


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: ,

Temps


Comentaris ( 1 Comentari )

Felicitats pel teu blog! Sóc Carles de Printcolor, impremta digital de llibres, i et volem regalar la impressió del llibre del teu blog gratis. T’interessaria? La nostra web és: http://www.printcolorweb.com i si tens algun dubte ens pots escriure a: info@printcolor.es
Més informació de la promoció gratuïta de llibre: http://www.printcolorweb.com/spa/item/exemple_promocional.html

Carles ens ha deixat aquestes paraules el 28 d'oct. del 11 a les 23:24

Afegeix un comentari