Escric sense esma, per la calor i pels dubtes d’aquests dies. Trasllats, obres, canvis i somnis. Torno d’Olot i prenc un gin-tonic de color blavós. Engego Spotify i cerco la llista del PopArb d’Enderrock . Entre la música i el beure el cap s’aïlla i els pensaments circulen. Els mosquits són més maleïts que mai. Assegut fora de casa veig les estrelles i sento com els toixons s’acosten i la Cleo comença a córrer i es posa neguitosa. Nova York lluny i a prop, i els somnis, a prop i lluny. El cap emboirat per database, wines and business… la setmana passada conversa amb Genis Roca, el TEDxBarcelona d’aquest dilluns, la feina de cada dia i crear, discutir model de negoci i pensar en Xile, pensar en el Maresme, en la ruta del cap de setmana en bici (Tavèrnoles go Sant Feliu de Guíxols) i el cansament a les cames, la suor, el sol, l’aigua… la trucada d’en M. i Palafrugell.


Autor fotografia: fainmen

I ara sona Calgary 88 del Lamparetes d’Antònia Font. Plego veles, s’acaba el beure, la nit i ja soc caminant per la 5 Ave i corro com un esperitat perquè m’ha semblat veure’t molt a prop i et crido i ets tu i no i m’abraces i riem…


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes:

Temps


Afegeix un comentari