Llegeixo.

De sobte els fantasmes que tenia oblidats retornen al primer pla i m’apareixen a dos dits de la cara. Em provoquen i se m’emporten cap dins, cap dins. Les pors que creia superades són aquí, ben a prop. Tinc l’estomac regirat de fa dies i les estranyes relacions entre cap de setmana i les meves digestions em comencen a angoixar. A on és primavera? On és la teva pell salada?

Mentre condueixo recordo corredisses adolescents per anar a veure la lluna, per estimar-te  i per sentir-nos fastigosament superiors a la resta, tocats per la sort divina del que sap que la seva vida és especial i que en cap cas viurà com un cuc, sense aixecar el cap. Després van arribar les disbauxes, els silencis, els plors i la ràbia, la frustració, sentir que podíem viure de forma diferent (les moixaines de vellut) pensar que no érem tant especials, i allunyats dels orígens, distants entre nosaltres, orgullosament (in)feliços per haver descobert, ara sí, la pedra filosofal. I tot això mentre vivim en un món que es complica, que s’acaba, que s’autodestrueix.

Autor fotografia aquí

I les llàgrimes que no hem vessat i els silencis que no hem trencat ens porten a aquest atzucac. I penses en què cal fer, que teníem previst per a nosaltres? que és allò que havíem de ser? i vols escoltar la resposta i només sents lleus remors de fons i tu que no aconsegueixes aclarir què diuen, i et sona el telèfon i algú des de molt lluny et demana – què et passa? t’he trucat perquè sabia que et passava alguna cosa-.

I ara ja no sento res, només noto l’aire d’aquells estius i l’olor salvatge de quan ets prop del mar. Ulls grossos que miren de nit mentre escolteu cançons d’èpoques passades.

PD.- Fent trasllat et trobes escrits antics… eh, que sí?


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: , ,

Temps


Comentaris ( 1 Comentari )

De vegades no cal sentir res. Només has de saber treure la llengua en el moment oportú i llepar la sal.

Joanaina ens ha deixat aquestes paraules el 31 de març del 11 a les 16:51

Afegeix un comentari