El professor Salomon Darwin ens eixample el cor parlant de la teoria d’Open Innovation de Chesbrough, de l’equilibri de la terra. Una empresa com un ecosistema viu, que conviu, com en la vida, necessita d’altres organismes vius. La necessitat de llicenciar, de generar spin off, de deixar viure, deixar guanyar diners als altres. Som en una de les aules de la Has School of Business de Berkeley. Estem pràcticament sols. Sortim per anar a dinar al club de professores. Al mig del campus una gran bandera americana presideix les anades i vingudes dels estudiants. Mentre dinem comentem exemples d’innovació.. El professor diu que per ell El Pentàgon utilitza les velles tàctiques per innovar: rigidesa, control, un punt central i control intern. A l’altra banda, la gent que té ganes de desestabilitzar aquest món utilitza la innovació oberta. Espanta quan no posa en dubte una nova guerra de caire mundial. L’aigua com el bé més preuat, com el futur, com l’alenada d’aire fresc, com el gran motiu per les gran guerres.

Autor fotografia: IRRI Images

Sortim de Berkeley i a tot córrer arribo a temps per a tirar una mala fotografia al Golden Gate. És fa fosc. El metro em deixa a Stockton i acabo de pujar tot caminant a Union Square. Sona un saxo al carrer i ens aturem, s’il.lumina la gran piràmide.

Llàstima que no hi siguis. Ens quedem? Ens falta una mala excusa i somiar…


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: ,

Temps


Afegeix un comentari