I ara que ja és tard surto de l’hotel sense direcció. Camino pels carrers de San Francisco i sento el vent com empaita els pocs papers que hi ha al terra. Entro en un bar irlandès i veig alegria i persones d’arreu del món. Un gintònic Hendricks em reafirma tot el que hem après avui: el fantàstic campus de Stanford, jardins cuidats i estudiants amunt i avall. La gent de SVASE parlant del risc, de les ganes d’emprendre, de transcendir. Una visita ràpida al Plug & Play i de seguit cap al centre de la ciutat per arribar a la cita amb en X. i tota la gent d’Innovalley.

L’autobús 45 m’ha acostat a l’hotel i ara aquí, per acabar el dia, reescolto Russians i em venen ganes de quedar-me i també de transcendir, de formar part d’aquesta barreja d’il·lusió, de neguit, de somnis…


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: ,

Temps


Afegeix un comentari