La vida fugint. Com el títol de tantes cançons. Poses els peus a terra i comences a caminar. Un vespre de diumenge de casa, música i el primer foc de la temporada. Dies de pocs diaris, poc llegir. Entre setmana amunt i avall i els dies de descans cavalls al prat llarg. Quan agafo el cotxe necessito descansar de la “gara-gara” mediàtica, política. Quilòmetres en silenci escoltant el soroll del motor.

Autor fotografia: Pantchoa

Despendre’ns dels lligams d’aquesta terra. Aquesta solitud que ens amenaça, i que se’ns aproxima de sobte. Els canvis es planifiquen? o van succeint-se lentament amb tot el desordre que necessiten? Nous horitzons i noves vides.

PD.- Ganes de veure’t i parlar. On coi pares? A Paris? Qui ets?


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: , ,

Temps


Afegeix un comentari