Un espai on pots aplaçar la vida, aplaçar decisions, decidir qui voldràs ser. Un espai delimitat, amb escenari, BSO de temporada i tot prou efímer perquè no et cansi. Prou efímer per reinventar-te, prou fashion per ser cool. Cinc persones que es coneixen es troben, es miren i a estones s’agraden i a estones no. Cau el sol, el paisatge és fa amable i el cotxe ens porta per una llibertat controlada. Més arrugues a l’ànima que èpoques passades i aficions que ja no ens coneixem. Ens ha faltat música i una mica de distància. Ho haurem de tornar a provar.

A Barcelona s’obren noves vies i el camp llarg s’allunya. Voler compartir el nou de Bret Easton Ellis i un paisatge que hem d’anar descobrint. Ganes de trobar-te i d’explicar-te com era abans i com soc ara. Ganes de coneix-te i que m’expliquis com has arribat fins aquí, que m’expliquis què hi portes a la motxilla. Ens veiem, allà, en una posta de sol i segur ens reconeixerem.

Quin dia?


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes:

Temps


Afegeix un comentari