A casa hi ha silenci. A tot estirar el motor de la nevera que s’engega de tant en tant. Fa dies que s’ha acabat l’estiu i sembla que hagi arribat la tardor. Menys lectura del que és habitual, i menys paciència del que acostumo. Com ser a un encreuament de camins i saber que que cal decidir, sense equivoc. El pas del temps em fa ser conscient que això és el que hi ha. He començat a endreçar les fotos (records) a Flickr i m’ha fet pensar que he d’escanejar fotos d’abans, de fan tant temps. Poca gent per aquest planeta. Algun missatge del més enllà i el món paral·litzat. Més aviat silenci.

Foto: Carloszuma

M’espera “Los imperfeccionistas” de Tom Rachman que va avançant i em fa gràcia pel que relata de la professió. Demà velocitat, Copa d’Or a Lasarte, bellesa i velocitat…  a veure si guanya PAZIFIKSTURM. He de fer la maleta però tinc la sensació que no és una maleta passatgera. Potser caldrà avançar. Sonen els Amics de les Arts i les lletres per (hiper)contemporànies  m’agraden i m’irriten…


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: ,

Temps


Afegeix un comentari