Feia molt temps que no hi venia. Sento el mar com gemega. Ara fa aire i els calfreds t’inciten a posar-te una màniga llarga. Engego l’Itunes i escolto Biolay mentre comencen a sentir-se clàxons molestos degut al mundial de futbol. Ahir, quan veníem cap aquí travessant la Garrotxa m’adonava dels cops que havia fet aquest camí. Un viatge cap al passat, bonic, tranquil·litzador… per arribar a Sant Pere, la sorra, les copes de vi blanc, rialles i bogeries d’altres èpoques… aquella música i no aquest silenci…

Autor fotografia: SBA73

De les Guilleres cap aquesta Barcelona que ens ha d’alliberar i cap de setmana de tramuntana que ventila emocions i nervis del passat. Només hi falta la guitarra d’en X. la furgoneta, la Tannia i la manca de por i els somnis d’aquells anys. L’olor d’estiu, la sandàlies, aquell banyador blanc, l’aigua freda i els ulls verds de vacances i adolescència.

Un Cadaqués que ja mai és indiferent. El vent em fa venir ganes de tancar els ulls i cridar(te) ben fort. Sí.


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: , ,

Temps


Afegeix un comentari