Comprar un llibre per regalar perquè creus que pot ajudar a algú. Ser covard. Una vida que s’escola. Missatges que et fan mandra respondre. Persones que trobaves interessants i que ara ja no, cada vegada menys. Uns ulls verds, bonics, d’una noia bonica. Cotxe amunt i avall. Per fi ha arribat l’estiu. Fa dies que no et veig. Una música que em fa venir ganes de viure.

Canviar; de paisatges, de lectures, de tantes coses… La C. em ve a buscar però no entenc què em vol dir. A fora sento com la P. camina i s’afanya per veure els darrers rajos de sol abans no marxi pel Pedraforca. La casa es queixa, fa sorolls. De fons els petards em diuen que demà és revetlla i que no ens podem aturar aquí… que si han de venir ja vindran.


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: ,

Temps


Comentaris ( 2 )

Ganes de viure i de lluitar per allò que vols… i que creus que és just.

G. ens ha deixat aquestes paraules el 23 de juny del 10 a les 14:30

Qui són aquests que si han de venir ja vindran?

Imma C. ens ha deixat aquestes paraules el 28 de juny del 10 a les 1:44

Afegeix un comentari