Una empipada silenciosa, incomprensible i monumental em provoca un pinçament a l’esquena. Els metges del futur em posen a punt i em diuen coses que em preocupen i que crec que ja sabia. Em parlen de la soledat, de la (in)comunicació, de l’exigència vers els altres, de les coses que duem clavades a l’ànima, dels plors que no han acabat de sortir. Em recepten silenci, obstinació… Una setmana En Trànsit que em porta a Canet, Palafrugell, Barcelona… Fa dies que els llibres estan amuntegats al costat del llit. Baumann guanya premis i el nostre futur es passeja en esclops mentre treu les males herbes de l’hort (segueix)…

Thinking about the future.

Autor fotografia: Sabrina Campagna

Setmana de redefinició de projectes (www.grupnaciodigital.cat i www.Informatic.cat).  Cap on anem?


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: ,

Temps


Afegeix un comentari