Fent sopar a casa. La televisió encesa i sense volum, llum feble i el foc que crema els darrers troncs de la temporada. La C. jau al sofà i em sembla que somia. Quins deuen ser els fantasmes de la C.?

Autor fotografia:WisDoc

S’acosten dies de festa. Demà preparar la bossa i fugir cap al Ribé. Dies de retrobament, de primavera. De caminar per Barcelona i viure totes aquestes vides que ja no viurem. La feina exigeix i demana més atenció que en d’altres èpoques. Ser públic, ser cordial, conèixer gent… Els llibres que vaig comprar anit encara són a la bossa; Educació siberiana de Nikolai Lilin m’espera. Ganes d’endinsar-me en aquest futur que acabarà essent passat, ganes de viure. Truca en M. i diu que ell també ve aquest cap de setmana i que potser no vindrà sol… El Facebook manté la vida quan ja estas mort. Sort que a vegades a l’altra banda encara hi ha algú i et fa somriure. Ara em se aniversaris de gent que ja no conec. La xarxa però em recorda paraules que em continuen agradant…

Assumiràs la veu d’un poblei serà la veu del teu poble

i seràs, per a sempre, poble,

i patiràs i esperaràs,

i aniràs sempre entre la pols,

et seguirà una polseguera.

Vicent Andrés Estellés

Fa dies que no se res de tu. Per on pares? tot bé?


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes:

Temps


Comentaris ( 2 )

MALETES PERDUDES. JORDI PUNTÍ
ed. Empúries
Després d´uns bons contes ara el de MANLLEU ens ha escrit una molt bona novel.la, no us la perdeu!
Maletes, mudances, diferents amors a Frankfurt, París, Londres i Barcelona…
Me n´aniria a Cuenca a sentir tots els concerts de la Setmana Santa. I a veure els seus bonics museus.

Imma C. ens ha deixat aquestes paraules el 02 d'abr. del 10 a les 0:45

Fa temps que no llegeixo en Jordi. El recomanes?

Oneguin ens ha deixat aquestes paraules el 02 d'abr. del 10 a les 13:35

Afegeix un comentari