Dilluns matí de pluja fina i cel gris. Cafè amb llet i ganes de no fer res. Comentàvem que ens agradaria ser aire, vent, tramuntana… Anar amunt i avall, a plaer, sense destí i sense carregues. El telèfon em diu que almenys avui això no serà possible. Marxo escopetejat, pujo al cotxe i tanco la ràdio (em costa això de la quotidianitat).

Autor fotografia: JA Gàlvez

On és la primavera?. Mirant el “G-Calendar” m’adono que serà una setmana moguda, de desplaçaments amunt i avall. Aquesta Barcelona de xancletes i amanides “Cesar” que tant em cansa. Què volem ser? Què ens depara el futur? Diem de no planificar tant i de viure més el dia a dia… La C. està avorrida d’aquest temps. El router em diu que ara hi ha connexió i que ara no, ara si, ara no…puta connexió…  Penso en Lanzarote, les pedres negres, l’olor d’estiu. Penso en tu, en els anys que passen, amb tot el que encara vull fer…

PD.- Falten senyals…


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: ,

Temps


Comentaris ( 6 )

“Que “guapo” el que has escrit… m’agradaria ser aire, vent, tramuntana… anar amunt i avall sense cap destí…, per a mi (de moment…), les meves escapades a la mar són un plaer que em dóno a la vida i que m’omple un “pilot”…! petons”

Anònim ens ha deixat aquestes paraules el 23 de març del 10 a les 16:27

El futur és incert però hem de viure el present i disfrutar dels plaers del dia a dia.
Que volem ser? quina gran pregunta. És tan difícil de respondre! El que està clar és que amb els anys aprenem el que no volem ser.Trobar motivacions i il.lusions per compartir amb la gent estimada és un tot. Abans d’iniciar la meva aventura desitjar-vos que disfruteu de la vida, trobeu l’equilibri amb la naturalesa i el món laboral i ja ho has dit :
menys planificar i viure el dia a dia.
Un petonàs i fins molt aviat.

Anònim ens ha deixat aquestes paraules el 23 de març del 10 a les 16:32

En un país on el sol és un privilegi d´unes poques setmanes, he entès que la llum no ve de fora

Anònima ens ha deixat aquestes paraules el 24 de març del 10 a les 18:13

Hi ha moltes coses per a fer, avui i cada dia que passa. Em preocuparé el dia que no se m’ocorri res o no pugui fer res. M’encanta l’olor de la primavera/estiu/sol i mar.

Laia ens ha deixat aquestes paraules el 29 de març del 10 a les 16:31

És cert, el sol cal buscar-lo cap dins però es tan agradable que et toqui a la cara…

Oneguin ens ha deixat aquestes paraules el 02 d'abr. del 10 a les 13:34

Si que hi ha coses per fer… i cada dia és un nou dia… primavera…

Oneguin ens ha deixat aquestes paraules el 02 d'abr. del 10 a les 13:35

Afegeix un comentari