Ara mentre baixàvem de veure les carreres de cavalls de Perafita repensava en aquest xoc que ens toca viure: rural vs urbs. Em venien al cap els arguments “tecnofòbics” que utilitzava en Victor Amela l’altre dia a la tertúlia de RAC 1. Parlava de (des)control i de la necessitat de vigilar “la xarxa” (la dictadura de l’esquerra?).Un món que predomina i un altre que s’esgota.

Des de la “barraca”de l’E. es veien els reflexes del mar. La C. corria per enmig de les vinyes i de tant en tant s’ajaçava a peu de piscina per descansar i carregar les piles amb el sol d’hivern. La “K”. que se’n va 6 mesos a Kuala Lumpur. En L. que es queda a viure a Barcelona. Som  adolescents passats de la trentena?. En M. que de ràpid que vol anar acaba marejat i se sent sol. L’E. que diu que necessita viure a Girona per no ofegar-se. La G. que ara ja veu el món en “technicolor”. El mar ens mira i tot sembla un mirall. Sobretaula de viatges i d’incerteses (només hi falten les “Corrandes de la parella estable” dels Manel).

Autor fotografia: DanferB

La vista del far de Sant Sebastià em deixa veure el passat… un carreró del casc antic de Girona,  les torres de Kuala Lumpur, aquesta Barcelona que a voltes desitges i a voltes odies. La solitud de quan marxa el sol, el vent que bufa, la llibertat.

Aquest sol em torna a la vida. Per on pares?


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: ,

Temps


Comentaris ( 2 )

“Només tres notes:
amor, temps-mort, bellesa.”
Arietta

M. Àngels Anglada

Imma C. ens ha deixat aquestes paraules el 07 de febr. del 10 a les 23:20

Els teus apunts sempre van de la terra (curses de cavalls a Perafita) al mar (vista del far de Sant Sebastià) em fas en pensar El quadern gris, Josep Pla. Aquest dietari que fa poc va fer 90 anys té format digital (blog El quadern gris) o el llibre de tota la vida. Fulleja´l
Rural-urbà és com el mateix blog BATEC: moviment alternatiu…

Imma C. ens ha deixat aquestes paraules el 09 de febr. del 10 a les 13:16

Afegeix un comentari