Quant temps feia que no parlàvem d’aquell dia?. El blau dels glaçons ens porta a un dimarts d’hivern del 93 que vam anar a veure “El olor de papaya verde” i ens porta als silencis i al menyspreu mutu que ens processàvem. Aquest divendres l’A. estava esverat i ens feia riure per la sinceritat i aquest to de jo me’n recordo molt bé...

DSC01795

Anàvem junts a classe. Feia anys que no teníem una conversa tan llarga. Potser no l’havíem tingut mai. Un dissabte de política i sol d’hivern. Ser conscients d’aquest pas del temps, de la contemporaneïtat… Diferents formes de v(e/i)ure el món… Adonar-me que soc un node, veure passar bytes, informació (fragmentada, parcial). Envejar la creació, la llibertat (una pintura que m’agrada).

La tristesa dels teus ulls em desarma…


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: , , ,

Temps


Afegeix un comentari