Una vida que no vols per a ningú. Aquesta gelosia atàvica que ja no reconec. Demà a França. Homo Sampler s’espera a sobre la taula. Silenci. Aquesta roda m’esclafa i no dona explicacions. Sentir-te molt sol, molt. L’estufa no acaba d’escalfar. Va, digues-me qui ets?. Aquesta capacitat innata d’atribuir valors… Miratges deformats pel temps. Escric sense rellegir. Abandonar. Avançar per camins (futurs) desconeguts. La feina em col·lapsa i no es mereix aquesta dedicació, aquesta aniquilació, aquestes cadenes. Ho he intentat. S’ha acabat. La mort ens ronda. Ara si.

Road in Death Valley

Autor fotografia: Lucas Janin

Ahir a darrera hora, en Q. i en M. em proposaven vides noves (de sobte c/Ferran és la coincidència).  La ciutat, la nit, autodestrucció. Un camí per recórrer. No se perquè escric. Una de les cançons que sona per la tv m’anima. Flaixos i moviments fins a la matinada. Com els amors d’estiu, eterns però amb data de caducitat.

PD.- Al final, Egipte…


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: ,

Temps


Comentaris ( 1 Comentari )

tu m’ho has dit…

els camins precisament són per marcar-nos unes direccions, per arribar a algun lloc. Però mentre això esdevé cal aturar-nos encara que sigui a mig camí, o en una cruïlla per ser capaços de valorar, de pensar i el què és més important decidir, doncs nosaltres, cada individu som els únics autors del trajecte de la nostra vida. Per això val la pena buscar serenor, pau, calma… AIRE per poder RESPIRAR, per poder gaudir. La feina només és feina, però per ella mateixa no és res, sinó aquell qui l’executa, o sigui TU ets l’èssencia de tot el què fas. Val la pena doncs cuidar-nos, dedicar-nos temps, mirar-nos al mirall i dir-nos “…que bé, estic orgullós del què faig i a més… SÓC FELIÇ I EM SENTO FELIÇ”
Mirem-nos al mirall, i quan el què veiem no ens agradi, trobem prou força per canviar de carril, o fins i tot el sentit de la nostra marxa… el més important es caminar amb fermesa…

ANÒNIM... ens ha deixat aquestes paraules el 19 de des. del 09 a les 0:51

Afegeix un comentari