Avui no se pas què li passa a la Cleo. Està nerviosa, no para d’entrar i sortir i em mira com si vulgues dir-me que alguna cosa no acaba de rutllar. Són dies estranys. La setmana passada amunt i avall i aquesta més tranquil, però fent immersió en temes que mai hagués pensat.

La feina ens fa més feliços? Quins projectes tenim? I quant siguem grans què serem?

Escric i tinc la televisió engegada però no tinc ni idea de què fan. Ells deien que Venècia i jo convençut dic que Arles (els records són bons).

DSC01094

Foto: Arles

Demà la Jhagane se’n va i ja ha arribat l’amor amb nom de Bohemio. Demà som dimecres i em venen al cap paratges llargs, velocitat, música, llibertat i tu. Si i tu? Una cançó que m’acompanya a dormir… I la Julieta i la Mala…

Solamente quiero verte, solamente quiero verte, dime cuando voy a poder verte, cuando voy a poder verte solamente quiero verte, solamente quiero verte, dime cuando voy a poder verte…

Bona nit.


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: , , ,

Temps


Afegeix un comentari