M’he despertat a bona hora. Ara escric des del llit. Una setmana complicada, densa, plena d’incerteses, de celebracions, de feina… Molts vespres quan arribava a casa, tard i cansat em venien ganes de fugir, de desaparèixer, de venir-te a buscar.  Remeno els llibres que tinc encantats, prop del llit i agafo aquest excel·lent regal que em va fer en D.

“Ille beatus introrsum est. Istius bracteata felicitas est” de Michel de Montaigne. Assaigs, llibre I.

“Aquell és feliç per dintre. Aquest no té sinó un vernís de felicitat” (versió de Joaquim Balcells).

314685192_c49ccacd17_b

Autor fotografia: Kaatjes Eye

Miro fotografies. Dimecres amb la Jhagane vaig passar-ho bé. Ara ha sonat el telèfon i m’he connectat, de cop… Un diumenge qualsevol, de coses ordinàries… (d’una vida qualsevol?).


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: , ,

Temps


Afegeix un comentari