Hola, m’has trucat? Camino tant que em fan mal tots els ossos, l’ànima i tot. A dormir d’hora, menjar poc i caminar molt. Com vas? Jo somio coses rares (…). Santiago queda lluny de casa… i de tu. El capitalisme espiritual no té aturador.  Ara estirat al llitblanc, en aquesta habitació blanca del carrer San Francisco de Castro noto els quilometres a les cames (Default, no wireless).

1041553301_c4a1890357_o(2)

Autor fotografia: Kerri-jo

Festa Major.- El grup desafinava com pirates però la música ens torna amables i els paradigmes (quan la nit és jove) són llargues històries de telèfons i mails… Marxem per trobar a faltar el que hem perdut?. La N. busca aventura africana i guia espiritual, en M. amb ganes de comprovar qui és el veritable rei de la selva, la G. que ja sent els càntics de la vella Samarkanda i l’E. (els ulls més bonics de la Costa Brava) que des de les altures peruanes, potser, et busca a tu.

Ciborg sentimental i ganes de desaparèixer dins d’aquest món que s’extingeix.


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: ,

Temps


Comentaris ( 2 )

[…] de persones reunits al voltant dels nous dissenys, de les noves maquines, de les noves necessitats, ciborg sentimental… On és Baumann? Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços | Afegeix a […]

Postals d’Amèrica (I) | Batec ens ha deixat aquestes paraules el 15 de nov. del 10 a les 18:30

Deixa-ho tot i segueix-me.
Marxem perquè l´esperit ha de trobar el seu repós. N´hi ha d´afortunats que el troben a la terra que els ha vist nèixer. La fugida dels ocells migratoris no és més que l´arribada a un mateix.
No vull trobar a faltar; em vull seguir omplint.

l´ocell migratori ens ha deixat aquestes paraules el 06 d'ag. del 09 a les 11:26

Afegeix un comentari