Rastrejant la xarxa un dimarts cap el migdia tot fent temps per desaparèixer. Sento els ocells, alguna mosca que m’empipa i aquesta sensació ja contínua que el món està canviant. Un periodisme que s’acaba i un altre que comença.

El post d’en Vicen em posa la pell de gallina per  la cruesa, pel to de corresponsalia en mil batalles…

Neda Soltani – ??? ??? ?????
No n’hauríem d’apartar la mirada. Un tret sec. Una dona morta al carrer. Teheran. 19:05. 20 de juny de 2009.


Iran…

2654941348_641b0534da

Autor fotografia: PoLLilla

Perduts per la xarxa neuronal. Decidint el què volem ser. Ja busquem el silenci, la pau..

El desafío es encontrar el contenido más fascinante de los YouTube, Flickr, Twitter y tantos otros ofreciendo un equilibrio entre inmediatez, relevancia y popularidad. Sin ese filtro todo es ruido y el usuario queda atrapado en una trampa donde el tiempo pasa sin valor. Perdidos en el frenesí donde el formato tiene más valor que el contenido.

Juan Varela


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: ,

Temps


Afegeix un comentari