A l’autopista veig els rètols provisionals que marquen la direcció cap a Alacant i Algesires. Coses de la globalització. Travessar mitja Europa per uns estar-se uns dies a casa… Els rètols em recorden el desert compartit d’aquells dies. Desert i ànimes estovades per la solitud i la por.

3003252554_df8df38494_b

Autor fotografia: Morberg

Aquesta calor de finals de juny em trasllada també al llibre de la Regàs:

“Azul, como el azul del mar al atardecer, como la hora azul del crepúsculo o las sombras superpuestas de los telones de la Capadocia frente al sol; azul como la brisa que cae sobre la tierra cuando entra el viento de mar por el horizonte, azul como el descanso, como las fuentes, como las sábanas frescas, azul como la luz del alba, como las velas al viento, como los ojos azules de las muchachas en flor”.

I a tots aquells estius que havíem compartit mentre sospiràvem en futurs ara incerts.


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: , ,

Temps


Afegeix un comentari