A corre-cuita escric aquest post. Les fotos que m’has enviat són boniques, tristes… La ma em fa mal. Un dolor agut, constant, que em fa emprenyar per no res. El telèfon no ha sonat fins que ha estat massa tard. Quants quilòmetres aquesta setmana en silenci i esperant que diguessis alguna cosa. La ciutat emmurallada m’ha rebut bé tot i que han caigut quatre gotes. M’esperen per un sopar i hi arribaré tard, segur. Ara m’arriba un mail que em diu que la web sembla bonica i que hi caldria alguns canvis…

3337865887_6ce54affd8_o

Autor fotografia: www.raimbaud.fr

Solitud… Sí, solitud.


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes:

Temps


Comentaris ( 1 Comentari )

😉 …

Àlex ens ha deixat aquestes paraules el 23 de maig del 09 a les 5:56

Afegeix un comentari