Ha arribat la primavera a casa. A fora se sent la Cleo com juga a empaitar-se i com de tant en tant s’estira a terra per descansar. Les portes obertes i l’aire que circula.  El jardí demana amb força l’atenció que els mesos d’hivern no ha rebut.

Quan tornava en cotxe de Barcelona he tingut la temptació de passar-me la sortida de l’autopista i fer els quilometres fins la platja, fins els dies que caminàvem quan queia el sol tot escoltant el mar. Ara en X. em parlava d’una sortida a cavall. Des d’aquí i fins a tocar l’aigua salada…  i m¡ha fet pensar altre vegada en aquest espai de la memòria que és incomplet i que només m’arriba a glopades i de tant en tant.

3304821479_d3da001cf4_b

Autor fotografia: bombeador

Dies de somnis extranys. Somnis d’enyorança…


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes:

Temps


Afegeix un comentari