Fa 3 dies que plou. El cel ja es desperta gris, com els pensaments. Dia de soledat, d’anar amunt i avall. Fa dies que no parlo amb la P. i la trobo a faltar. El món es resisteix al canvi, és resisteix a tornar al futur… Re-aprendre de nou les coses que són realment importants, la pluja, la terra, caminar, tu… aquesta llibertat que em lliga aquí…

2966894582_fb6ce54945_o

Photo by: Neona

Al cotxe poques paraules. Espès jo, dia lleig. Una cançó que no vol baixar per la xarxa 3G. Un paisatge desolador, per la gent, per les arquitectures, per la vida mateixa… A casa, més tard la trobo, i és aquesta… per fi.

Caetano Veloso i una cançó de pluja…


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: ,

Temps


Comentaris ( 2 )

re-apendre no és gens fàcil… i menys si plou.

Caetano… aish!

bimbonocilla ens ha deixat aquestes paraules el 03 de febr. del 09 a les 18:42

Et deixo aquest enllaç per a quan passi la tempesta. Una abraçada!

http://www.youtube.com/watch?v=Ofd9H6XgYQk&feature=related

Laia ens ha deixat aquestes paraules el 04 de febr. del 09 a les 11:15

Afegeix un comentari