Aquests dies em passejo per Barcelona i em creu-ho amb rostres que (des)conec. La gent s’ (in)comunica i s’abraça al gran Leviatan digital. Al carrer immigrants legals passegen gossos de classe alta. A sobre la taula s’amunteguen  l’Expansión, La Gaceta de los negocios, La Vanguardia…. Els mòbils de darrera generació interrompen el silenci del fil musical. Un món que s’acaba i les realitats que canvien… A l’altre banda de la ciutat es debat sobre la “Societat xarxa”.

Autor fotografia: Ferran Pestaña

Ahir al capvespre, persones i mirades, altres mons. Una cámara digital, un click, visions?

Ara ja a casa penso en els llibres que tinc a mitges, en les vides que tinc a mitges, en els records a mitges i les trucades (teves) sense resposta.


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes:

Temps


Afegeix un comentari