Fa dies que no escric. Costa imaginar un futur entremig del caos borsari, de la crisi, de la refundació del capitalisme i aquesta pluja, feixuga, que cala els ossos. Torno ara de passejar la C. Hem anat al sot de la granja, es feia fosc i sentíem la pluja caure sobre els arbres. Unes roderes de cotxe, una guilla jove que ha marxat quan ens ha vist des de lluny. Llegeixo a Infonomia que en Cornella fa un llibre d’amor i que demana col·laboració, unes ratlles, una cançó…

Kiewloski – Bleu 1993. Juliete Binoche . Amor?

Mentre faig aquest post tu feineges, abstreta, endreçant la compra del Supermecat i m’ensenyes tota contenta unes cataiusques noves, de colors.

I ara, me’n vaig a classes, també sota la pluja, amb cotxe i la música…

Plores?


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: ,

Temps


Afegeix un comentari