Se m’acaba la bateria del MacBook. Des d’aquí veig la part més alta d’una de les muralles. Tinc son. L’Itunes em demana més cançons per continuar la llista de reproducció. A la televisió sense volum es veuen series de les proves de natació de les olimpíades. En Phelps acaba de fer record olímpic de 400 estils. A la grada en Bush sembla content. Em fa mandra baixar les escales que em separen del llit. No he begut vi. Encenc una cigarreta. La darrera d’avui. Sento parlar francès. Una cançó de pel·lícula em recorda les esperes de dissabte al vespre quan havíem de fer temps davant el Verdi. Miràvem una pel·lícula i passejàvem fins a la Plaça del Sol tot impressionats del que acabàvem de veure.

Cançó. Plus Rien – Les Cowboys Fringants


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: ,

Temps


Afegeix un comentari