Al local de 6 o 7 taules hi havia poca gent. Una dona parlava amb el propietari i comentaven la temporada d’estiu que s’acosta. També parlaven dels viatges llargs de l’hivern, un que si Índia i Xina i l’altre, que havia anat a passar uns mesos a casa d’uns amics a Amsterdam. Sonava de fons la Shirley Bassey remesclada, versió 2002. Al davant un gin tonic amb tocs de menta, al costat el diari del dia anterior que no parlava de tu però, que parlava d’una crisi econòmica imminent. També, que un alt dirigent polític havia fet el salt cap a l’empresa privada i que a partir de llavors guanyaria molts diners. Un noi negre m’ofereix pel·licules per comprar. Em diu si parlo francès, que ell és de Senegal però que ara s’està a Salou. Jo li dic que què hi fa tant avall i ell somrient em diu que business. Vaig repassant les pel·licules que porta i li faig preu de la darrera de la Coixet basada en el llibre de Philip Roth. Em diu que m’he de quedar també una pel·lícula egípcia d’una banda de música que actua a Israel (?), tot mirant-me em diu que és molt bona. Li dic que ok i em dona la ma tot segellant un pacte de top manta fruit de la globalització. Marxo cap a dormir i ara des del llit sento les onades trencar al bufador. Finestres obertes per sentir la remor incansable del mar que amb el seu lament em diu que res és inamovible i que el temps va a favor seu.

Aquests dies visc exiliat del camp llarg, de les sargantanes de darrera la rectoria, del Twitter, del blog, del Facebook, de Flickr, de tu, de la C., dels cavalls que pasturen al serrat, de la vista magnifica des del prat de baix quan es pon el sol, desconnectat, exiliat… depenent de la cobertura, el telèfon m’axiona a tu… espero SMS per sentir-me més sol en aquest món hiperconectat.


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: ,

Temps


Comentaris ( 1 Comentari )

Cada cop més connectats.
Cada cop més interconnectats.
però no necessàriament més acompanyats.
és curiós.

El que mai et vaig dir ens ha deixat aquestes paraules el 06 de maig del 08 a les 11:02

Afegeix un comentari