Avui, el mar té dos blaus. Una línia precisa separa les dues parts, que no es barregen, i s’allunyen una de l’altra a ritme d’onades, entre silencis. Ara, un home vol captar amb vídeo aquest moviment impossible, imprecís, erràtic. Camina la gent per sota la finestra de baix i des d’aquí la terrassa intento esbrinar el que no es diuen.


Autor fotografia: Color-de-la-vida

La terrassa del Mandarina és plena de gent. Al costat un grup de nenes parlen de la ratlla dels ulls, de com se la pinten i despinten. A l’altre costat una parella parla d’un pis que encara no és seu. Parlen i discuteixen d’una herència que potser arribarà o no… Els cambrers globalitzats i d’estètica postmoderna serveixen batuts a ritme de música…

Aïllat de televisió, (des)connectat via xarxa oberta i amb poca cobertura de mòbil espero que el futur sigui blau.


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: ,

Temps


Comentaris ( 3 )

Ja també desitjo un futur blau.

Mentrestant, boles de patata calenta farcides de reblochon amb un punt de pebre negre.

El que mai et vaig dir ens ha deixat aquestes paraules el 02 de maig del 08 a les 9:25

Tots fem el mateix. S’ha de marxar de casa per desconectar de la xarxa, per tenir poca cobertura de mòbil i aïllar-se de la televisió… Som contradictoris. Quan vam entrar-hi tot aixó no hi era… El futur també podria ser verd

Prop del camp de futbol ens ha deixat aquestes paraules el 02 de maig del 08 a les 19:12

Hola .. soy color-de-la-vida autor de esta foto. Encantada de ver que ha seleccionado una toma mia ..Un placer descubrir tu Blog,
Un saludo
🙂

auteur : B B ens ha deixat aquestes paraules el 12 de juny del 08 a les 20:10

Afegeix un comentari