La globalització existeix quan et pots prendre un falafel a qualsevol cantonada mentre senegalesos intenten vendre’t DVD’s de les darreres estrenes mundials. I et preguntes què hi fas en un local ambientat amb fotografies de Portugal, amb hindús fent musclos al vapor , servint gerres de cervesa de litre mentre la carn del Shawarma va girant, girant… La globalització que mixtura les tradicions i la cultura i que extermina formes de vida que ens han portat on som.

Autor fotografia: ArtSnap

L’extermini del paisatge actual, extermini del camp llarg, dels homes que baixen amb motocicleta el diumenge al captard a prendre una menta freda al bar del poble. Extermini del fet de treure a passejar l’escopeta, de seguir les perdius quan el blat brota amb força.

Cançó: Damien Rice – The Blower’s daughter BSO de Closer

Extermini de l’ahir, dels ancestres, de la sang, de la vida i la mort, del teu somriure, de les nostres baralles, extermini del nostre passat i irremeiablement del nostre futur. Ets aquí?


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: ,

Temps


Comentaris ( 1 Comentari )

[…] de Terri, Osona, plaques solars, conduccions de gas, nòmines, retencions, màrqueting al quadrat i aquesta globalització que genera problemes sempre […]

O Fado i Saudade | Batec ens ha deixat aquestes paraules el 05 de gen. del 09 a les 2:11

Afegeix un comentari