Aquests dies gairebé no tinc temps per escriure (‘t). La feina, l’anar amunt i avall i els mails que vessen a la safata d’entrada. No puc seguir el ritme, ni llegir Juan Freire, ni compartir bits… Avui guanyant temps a la son em connecto per dir-te que encara soc aquí i que les xarxes van més lentes que de costum… els missatges arriben amb retard.

Un m’envia una cançó… bonica.

L’altre una fotografia… que no té fi.


Fotografia. Autor: ElRentaplats. Llicència Creative Commons.

I tu que parles poc i ja no em dius el que no vull sentir.


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: ,

Temps


Comentaris ( 3 )

Juan Freire…
ara veig la llum,
me’n vas parlar i no vaig caure en que fa temps que el tinc a l’igoogle…
La veritat és que és un “màquina”, inclus m’atreviria a dir que em supera…

sidèric ens ha deixat aquestes paraules el 16 d'abr. del 08 a les 18:52

He trobat el camí!

LAIA ens ha deixat aquestes paraules el 16 d'abr. del 08 a les 20:34

Molt xula la cançó!!
M’alegro que t’hagi agradat la foto 🙂

francesc ens ha deixat aquestes paraules el 17 d'abr. del 08 a les 9:22

Afegeix un comentari