A mitja tarda el sol escalfava el just per confondre el dia amb un dels de principi de primavera. Les fulles però, marcaven l’estació i la confusió desapareixia com desapareixen aquestes tardes tranquil·les de sortir caminant a peu pla tot buscant la ratlla finita que marca la zona de sol amb la d’ombra, el dia i la nit, el passat i el futur. Trobar-la i quedar-te palplantat un parell de minuts sentit el sol a una banda i la humitat i la fredor que van guanyant terreny per l’altre.

Què cal decidir? El passat o el futur?

Fotografia: Mark Cat


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes: , ,

Temps


Comentaris ( 1 Comentari )

carai, quasi coincidim en aquest dilema!!

Salutacions!!

francesc ens ha deixat aquestes paraules el 09 de nov. del 07 a les 16:20

Afegeix un comentari