Avui, i no se perquè, els fars s’apaguen.

Abans quan érem folls com a mínim alliberàvem nans de jardí. Ara, ja tard, enmig de fum de cigarretes només promeses de futur i poca substància. Hem d’ensorrar la globalització estúpida i exterminadora, la que empobreix i ens fa cada dia més dependents. Llibertat a altes hores de la nit. La clandestinitat de pensament per ser feliços, per entendre el món que ens ha tocat viure. Diluir-nos dins l’aigua de la riera major i ser cada vegada més, aigua, fred i ombres que mai podran agafar.


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes:

Temps


Comentaris ( 1 Comentari )

Alliberar nans de jardí per tancar-los en una habitació fosca? No seria millor donar-los la verdadera llibertat en indrets salvatges com el de la riera?

Anonymous ens ha deixat aquestes paraules el 23 d'ag. del 07 a les 17:33

Afegeix un comentari