A l’edifici de la Comissió Europea controls de seguretat, poc fum i rius de gent. Un matí ple de badalls, de tecnologia i de converses. La gent és puntual i va ben vestida. Parlen de l’acord de divendres, del no a la Constitució Europea però, del si de l’acord de darrera hora. I mentre m’escapo per fumar, pels passadissos de moqueta blava em ve al cap la Binoche i Kiewlowsky, Bleu. Música europea de Preisner, i jo que faig fum comunitari mentre visc exiliat del camp de dalt, de l’Església, dels Munts, dels cingles, exiliat de les llibertats… Des de l’Oficina de publicacions oficials “Publica, imprime y distribuye la información de la UE”.


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes:

Temps


Comentaris ( 1 Comentari )

Barreja la vivent boca l´ardenta flama de la consciència volent-se dir. Les paraules il.luminen els fantasmes encara que els músculs del vent siguin lluny de casa i de la pell que ens ret l´homenatge d´amistat en la brasa íntima. Viatjar esclata en nous i combatius pensaments a la bandera del profund incendi de l´ésser. No t´allunyis de tu. Sigues núvol de mil gotes multiplicant-se en la dansa del conèixer. I, vessador, ofereix-nos la pluja que portis.

poeta entotsolat ens ha deixat aquestes paraules el 01 de jul. del 07 a les 17:36

Afegeix un comentari