Hola, jo també tinc present Arles i els grocs dels seus fanals… I les bogeries em venen al cap només de recordar els passejos que hi hem fet. El restaurant surrealista, l’hotel encantat, el músic perdut, les arpes desafinades, els cafès…

I ara que el meu entorn tendeix a la normalitat des del despatx i en aquestes hores mortes només tinc ganes, també, de marxar… Vull veure amb tu la plaça de Marràqueix, els seus mercats, els cafès i el mar d’Essaouira, el sol i la sorra, l’infinit, fer quilòmetres amb el cotxe mentre cantem cançons horteres però que ens agraden, vull endinsar-me al desert del sud…

Licencia de Creative Commons
Picture by G & Oneguin


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes:

Temps


Comentaris ( 1 Comentari )

Estar enamorat!

Anonymous ens ha deixat aquestes paraules el 09 de nov. del 05 a les 14:59

Afegeix un comentari