Et vas presentar per sorpresa. Jo era a casa llegint Karaoke Capitalism de Ridderstrale i Nordstrom.
Hores més tard i quan tornava cap al porxo tot travessant el jardí, per enmig dels arbres, se sentia de lluny Mi perfume de Tango Club Bajo Fondo.
La música sobresortia per sobre dels altres sons, i em vaig aturar, vaig asseure’m al banc que hi ha a sota dels tilers. Feia vent, era fosc. Em van passar pel cap tot els pensaments d’aquests dies, tot el que hem parlat, em va passar pel cap el futur i el passat… i la música que estova les ànimes… “Me atravesó tu suavidad, rumbo a tu recuerdo perseguí la senda de tu perfume…”


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes:

Temps


Comentaris ( 1 Comentari )

Hey there, you’ve got a great blog here! I’m thinking of bookmarking your site!

I have a Perfumes site. It pretty much covers Perfumes

related stuff.

Come and check it out if you get time 🙂

DigitalCamera ens ha deixat aquestes paraules el 04 d'oct. del 05 a les 12:03

Afegeix un comentari