Hola!!que bé, no? marxar uns dies! Tumbuctú, i com, amb avió? Ya me contaras…
Fa tanta calor J, estem més al sud i la calor és molt humida, el desert en feia, però, era seca i tot i ser insuportable la prefereixo, aquí buffff,.
Ara som a Corcha, un poblet petit, relaxat on et deixen respirar una mica més…La N ja es va recuperant i es que ha estat força xunga de l’estomac, literalment ella diu que… i vomitava alhora. Realment, força xungo, així que vaig demanar un taxi, vam marxar cap a la ciutat de Jaipur, i d’allà a Agra a veure el Taj Mahal, sensacional.
Demà Kajuraho, ciutat de temples amb motius del Kamasutra, després Varanasi, i tornem a Delhi. La N se’n va d’aquí 10 dies així que com que vol que l’acompanyi a l’aeroport, sortiré d’allà per anar cap a les fons del Ganges i anar pujant a veure si deixo la calor enrere.
Aquí has de tenir mooolta energia per encarar-ho tot. Així que ja pots imaginar, a la que noto baixada parem, relax, i sant tornem-hi!
Una abraçada i mil petons!!!

Llicència de Creative
Commons
.
Photo by Tim Brighton


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes:

Temps


Afegeix un comentari