Picture – Markh Alpert
Licencia de Creative Commons

Ahir, després de molts dies
, resposta.

Namaste, que tal?

Com va tot?
Aquí tot bé, calor. Avui inclús monsó, un ruixat curt però freshing. Som a Pushkar un poblet que hi ha al Rajastan.
– Avui t’he comprat un regal.
L’altre dia em vaig penjar força i em vaig comprar un munt de música, però estic contenta…Vaig estar un parell o tres d’hores escoltant i compartint música amb un homenet de dents negres i panxacontent. Crec que encara ara està donant gràcies a Shiva , a Ganesha… perquè vaig sortir amb vint compactes…
Va ser divertit… ens van portar a casa amb moto i tot!!
Ara cada vegada que veig la caixa penso hòstia, tot això ho hauràs de carregar toooot el viatge…


L’altre dia vam estar a Udaipur, en diuen la Venècia india, perquè tota la ciutat està construïda al voltant d’un llac. És on van filmar una pel·lícula de James Bond, Octopussy, però, resulta que fa set anys que hi ha sequera i en fa un parell que no s’omple el llac, una pena. Llavors per solucionar tan penós problema munten haimes a l’esplanada del llac i canten tooota la nit per demanar pluja. L’endemà feia un dia esplèndid, per ells és trist, molt trist.
Aviat deixarem el Rajastan per anar a Agra i a Varanasi.

Mil petons.


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes:

Temps


Afegeix un comentari