Jo ja estic en plena situació, a la costa amb l’oceà atlàntic. Fa
una calor que esquerda el cap i avui ens hem trobat la primera mini tempesta
de sorra… Hem sobrevolat Africa de cap a peus: Tunis, Líbia, Txad, República Centro Africana, el Congo, Zàmbia i Zimbabwe per arribar a Johannesburg al vespre nit. Per fi, Africa… L’objectiu era sortir ràpidament de la ciutat i hem agafat una pista direcció la costa. El paisatge ha anat canviant….

… aleshores vaig tenir la segona revelació del dia, vaig veure per primera vegada LA CREU DEL SUD, estem a l’hemisferi sud i el mapa d’estrelles es totalment diferent.
Vaig veure un cel com feia temps que no veia, estàvem en ple desert…

Al matí, hem enllestit,hem conduit unes dues horetes per una pista que s’ha fet més planera i amb menys vegetació, cada vegada més àrida, mes desert… Per fi, a uns deu kilòmetres ens hem trobar tempesta de sorra i hem arribat al destí, a la costa, amb les primeres dunes immenses que ens donaven la benvinguda.

Buf qui rotllo…!!
No se si podré dir-vos res mes…
Estic contenta, es Àfrica.

Va, espero que tots estigueu bé.
Un peto molt gran des de l’hemisferi sud, on la creu del sud em guia per
trobar nous camins.


Redifusió dels comentaris Comentaris | Retroenllaços |
Afegeix a Delicious Etiquetes:

Temps


Afegeix un comentari